2 Ağustos 2013 Cuma

Filmlerdeki Subliminal Mesajlar

Sıra geldi filmlere oldukça büyük bir mecra o yüzden nerden ne çıkacağı belli değil.Bu örgütün en sık kullandığı yayınlardan biri olduğu için özellikle yabancı filmlerde sık sık bir göz yada sex yazısına denk gelmek mümkün.


Örneklerle açıklayalım;


 Bilindiği üzere 11 eylül saldırıları tüm Dünya'da bir şok etkisi yaratmıştı.Ve Henüz 2001'e yani saldırıların olduğu yıla 2 sene kala Matrix filminden bir kare.Neo'nun kimliğinde sağ taraftaki bölümde açıkça 11 Eylül saldırılarına işaret edilmiştir.


Pic of the Day adlı filmden İllüminati karesi.


Paranormal Activity adlı korku filminden bir kare.
Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka valla orasını bende çözemedim.Ama şu bir gerçek ki Sübliminal mesaj teknikleri Türkiye'yede kaymış durumda.Bunu bir flimde yada göründüğü gibi bir dizide görebilirsiniz.


Bir türk dizisi daha ve işaretli alandaki şekil zaten bir çok diziden kullanılmış bir şekil güya çiçek resmi ama aradaki sex yazısı kendisini belli ediyor.



Eğer tatmin olmadıysanız buyrun size daha açık ve seçik hali.


Aynı resmi burda da görmek mümkün.Bunu neden yapıyoruz anlayamıyorum yani bir insan kendi halkına kötü şeyleri lansetmekten nasıl zevk alabilir.Allah ıslah etsin.



The Lord Of The Rings'i bilmeyen yoktur.İşte bir sübliminal mesaj örneği daha yüzüğün üstünde açıkça Coca Cola yazmaktadır.


Hayalet Avcıları adlı filmden alınmış bir kare.Burada dikkat ederseniz bulutların arasından bir ışık yükseliyor ve altında da bir piramid bu ne anlama gelir yani 'biz güçlüyüz'.


Star Trek adlı filmde oyuncuların devamlı üçgen işareti yaptığı görülür ve de kolyedeki işarete dikkat.


Teen Wolf adlı dizinden bir kare.Elemanımızın gömleğinde açıkça üçgen ve göz seçilmekte.


Yine Lord Of The Rings'ten bir kare.Gördüğünüz gibi bu göz filmde Sauron olarak geçer ancak İlluminatinin taptığı göz olduğu kesin.Çünkü filmde göz herşeyi görüyordur ve İlluminatide zaten bu sloganla çıkarmıştı bu sembolü.


Bakıp azasınız diye paylaşmıyorum bu resmi.Sadece Rihanna hakkında bir kaç bilgi vereceğim.Rihanna tam bir İlluminati mensubudur.Vede İlluminatinin prensi olarak adlandırılır.Zaten Rihanna'nın kolundada görüldüğü üzere İlluminati tarikatının kurucusu Adam Weishaupt'un dövmesi gözükmektedir.

Yine bir videoyla bu bölümümüze son verelim Filmlerde Bulunan İlluminati Sembolleri ve 11 Eylül Gerçeği





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder