2 Ağustos 2013 Cuma

Çizgi Filmlerdeki Oyun

Merhaba arkadaşlar bu konuda size Çizgi filmlerde, küçük kardeşlerimize nasıl bir mesaj vermek istiyorlar konu göstereceğim.Bu örgütün özellikle yapmak istediği "önce küçükler" taktiğidir.Yani yaymak istedikleri düşünceleri çocuklardan başlayarak yaymaya çalışıyorlar.Tabii bizim yavrularımızda "A orda bir üçgen ve göz gördüm" yada "A orada sex mi yazıyor" diyemiyor.Direkt bilinçaltına giden kareler ileride ortaya çıkmaya başlayabiliyor.Özellikle davranışlar bakımından çok etkisi vardır ve bu kanıtlanmıştır.

Şimdi bazı örnekler göstereceğim;
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi işaretli alanda çok açık ve seçik bir piramid ve üstünde göz var.Yani illüminatinin işareti.

Nickelodeon kanalını bilirsiniz.Bir çocuk kanalıdır peki cevap verin bakalım illüminati simgesinin bu kanalda ne işi var.Cevabını biliyorsunuzdur herhalde.



The Simpson'ı herkes biliyordur.Peki neden bir mason amblemi ve İllüminati simgesi kullanılır bir çizgi filmde be arkadaş.


Evet arkadaşlar bir çizgi film karesi daha ve açıkça belli oluyorki 'seks' yazıları çocuklara lanse edilerek bir bilinçaltı göndermesi oluşturmaya çalışıyorlar.


Yu gi Oh çizgi filmden alınmış bir kare elemanımızın boynundaki kolyeye ve alnının ortasındaki sembollere dikkat.



1996 yapımlı bir çizgi film karesi.burda da açıkça görülüyor ki bir piramit ve göz var.

Arkadaşlar yazmaya utanıyorum ama gördüğünüz gibi bir erkek organı zaten böyle bir kafa mı olur neyin kafası bu!


Çok ustaca eklenen bir sübliminal mesaj daha.Gördüğünüz gibi yine bir erkek organı.


Sanmayın türkler yapmaz diye bal gibi de yapar.A hada ispatı.

Ve şu çizim yönteminden de bahsetmek istiyorum.Gördüğünüz gibi birinci bölümde bir erkek organı ama 2'de birden kedi oluvermiş işte bu tamamen bir sübliminal mesaj örneğidir ve çoğu çizgi filmde de bu yapılır 7. resimde gösterdiğim gibi.


South Park'tan bir görüntü açıkça görünen bir illüminati simgesi.


Sandalyede bir mason amblemi.Bu resimle beraber şimdilik çizgi film kısmına bir son verelim.Bu bölümü bir videoyla kapatıyoruz Neslimizin Beyni Böyle Yıkanıyor










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder